28 Eylül 2016 - Çarşamba

Seçim Yaklaşınca Akıllara Geliyor

Yazar - Cemal Dolaşmaz
Okuma Süresi: 2 dk.
1438 okunma
Cemal Dolaşmaz

Cemal Dolaşmaz

cemal@tarsusmerhabagazetesi.com -
Google News

Tarsus’ta siyaset çok kötü.

Seçimler yapılır. Aday olanlar seçilir meclise gider.

Meclise giden vekil bir süre bölge halkıyla kucaklaşır.

Daha sonra yavaş yavaş halktan uzaklaşmaya başlar.

Sivil toplum örgütleriyle görüşme gereği dahi duymaz.

Kentin sorunları nedir diye çok merak etmez. Sorduğunuz zamanda meclisteki yoğunluktan ve genel kurul toplantılarına eksiksiz katıldığından bahseder.

Taaaki bir dahaki seçimlere kadar bu böyle gider.

Yeni seçimler yaklaştıkça halkın içine inmeye tekrar karar verir.

Bugüne kadar çok fazla sivil toplum örgütleri, oda ve dernek başkanlarıyla bir araya gelmeyen vekiller biranda sorunlarla ilgilenmeye başlar.

Bu geçen zaman içerisinde çok fazla üzerine gidilmeyen ve hayata geçmeyen projelerin devam ettiği ve en kısa sürede hayata geçirileceği beyanatları basına servis edilir.

Bu şekilde halkı kandırdıklarını düşünen vekiller buna kendileri de inanmaya başlarlar.

Bu durumu şayet genel merkezlerine de yuttururlar ise tekrar aday gösterilirler.

Yok yutturamazlar ise de eski hayatlarına geri dönerler.

Tabi bu sırada kaybeden hiçbir zaman vekil olmaz, vekil tekrar seçilmezse emekli milletvekili maaşını alır, varsa başka işi onu devam ettirir durur. Ama kaybeden hep Tarsus olur.

İşte kısaca halk olarak yeni bir seçim macerasına hazırız demektir.

Bakalım kimler aday olacak kimler olamayacak.

Şuanda takdir parti genel merkezlerinin.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları