28 Nisan 2022 - Perşembe

Tarsus CHP Teşkilatı Zayıf mı Kalıyor?

Yazar - Cemal Dolaşmaz
Okuma Süresi: 2 dk.
545 okunma
Cemal Dolaşmaz

Cemal Dolaşmaz

cemal@tarsusmerhabagazetesi.com -
Google News
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Tarsus sevgisini tartışmaya gerek yok.
Bugün Tarsusluların hizmetine sunulmak için gerçekleştirilen 41 otobüs hizmet alım törenine ilginin biraz az olduğunu gözlemledim.
Muhtarların sayısı oldukça azdı bana göre.
Öyle ki muhtarlar bu tür programları kolay kolay kaçırmazlar. Çünkü sorunlarını birinci kişiye aktarmak için büyük bir fırsattır bu tür programlar.
Bürokratlar ve otobüs şoförleri ve polis sayısını da hesaba kattığımız zaman ilgi o kadar da çok değildi.
Oysa büyük bir hizmet getirilmişti.
Ulaşım sorunu yaşayan insanlar için büyük bir hizmet sunmuş oldu Sayın Vahap Seçer.
Kendisine teşekkür ediyoruz.
Elbette yapılan bu hizmetler ile de siyaset yapılması gerekiyor.
İşte burada iş ilçe teşkilatına daha doğrusu ilçe başkanına düşüyor.
Programa ben büyük bir katılım olacağını düşünüyordum doğrusu.
Ozan Varal’ın çok titiz biri olduğunu biliyorum. Ama bir yerlerde yanlış giden bir şeyler olsa gerek.
Muhtarlar Sayın Vahap Seçer ile kısa sürede içerisinde topluca bir araya gelmek istiyorlar.
Muhtarlara büyük önem veren Sayın Seçer’in bu isteği kısa sürede gerçekleştireceğine inanıyorum.
Amacım birilerini yermek değil. Sadece gözlemlerimi aktarmak amacım. Ancak Vahap Seçer’in Tarsus’a geleceği ile ilgili duyuru yeterince iyi yapılmamış gibi.
Benden söylemesi.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları